anasayfa
İLETİŞİM SİTEYE KAYIT MAKALELER VE YORUMLAR HABERLER
Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı Hakkındaki Gerçekler

 

Sevgili Öğrenciler,
 
    Galatasaray Üniversitesi bir çoğunuz için büyük bir hedef biliyorum. Fakat unutmamak lazım ki büyük hedeflere de ancak büyük düşünerek ulaşılır .
 
    ÖSYM sınav sistemi bu hedefe giderken sizin için sadece bir araç. Siz yeter ki LYS sınavında her hangi bir puan türünden ilk 25000'e girin ve gerisini iç sınavda göstereceğiniz performansa bırakın.
 
 
Sevgili Öğrenciler,
 
   GSÜ  içsınavı ÖSYM'nin yaptığı  sınavlardan çok farklı bir sınav değildir aslında.Ufak tefek ince noktaları olan, Fransız Eğitim Sisteminin Türk Eğitim Sistemiyle harmanlandığı ve yıllardır okullarınızda alışık olduğunuz soruların karşınıza test olarak çıkarılmasından ibaret olan bu sınavı lütfen gözünüzde büyütmeyiniz. 
 
  Şunu samimiyetle söyleyebilirim ki bu sınava yönelik yıllar süren özel ve yoğun  bir çalışma yapmaya gerek yoktur. Bu sınava yapilmasi gereken hazırlığı bilinçli bir şekilde abartıp velileri kandırmak ve    bu işten büyük meblağlarda paralar kazanmak açıkcası bana çok samimi gelmiyor.
 
 
  Yıllardır savunduğum bir tez var . Eğer ciddi bir LYS-YGS  hazırlığı yapıyorsanız (düzenli  dershaneye gitme ve sistemli bir ders çalışma prosesi) 12.sınıfta  sadece haftada 1 gün yapacağınız "light"  bir iç sınav çalışması ile Galatasaray Üniversitesi'nde iç sınav ile iyi bir bölüme yerleştirilirsiniz.
 
  İnanın yıllardır LYS'de ilk 25000'e giren öğrencilerimin tümü benimle birlikte “Calculus” bünyesinde bu "light " çalışmayı yaptı ve sonunda istisnasız hepsi iç sınav’da başarılı oldu!
 
  Bundan dolayı yıllardır Calculus bünyesinde uyguladığımız  ve de sadece haftada 1günlük bir çalışmayı bünyesinde barındıran  iç sınav eğitimlerimizi  tüm 12.sınıf Fransız Liseleri öğrencilerine şiddetle tavsiye etmekteyim. 
 
Sevgiyle kalın,
 
Emrah ŞARLAK

Calculus, T.C. M.E.B. Özel Emrah Şarlak Yabancı Dil Eğitim Kurumları adına tescillenmiş bir markadır.