anasayfa
İLETİŞİM SİTEYE KAYIT MAKALELER VE YORUMLAR HABERLER
Emrah Şarlak Kimdir?

 

 

 

1978 doğumlu olan Emrah Şarlak, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği mezunudur. Ayrıca lise yıllarında AFS Kültürler Arası Değişim Programı çerçevesinde 1 öğretim yılı boyunca eğitimine devam ettiği Fransa'nın Lille şehrindeki 'Lycee Pierre Forest' tarafından kendisine verilen 'Baccalaureat Français' sertifikasına sahiptir.

23 senedir aralıksız tüm Fransız Okulları öğrencilerine profesyonel anlamda Fransızca Matematik ve Fransızca Fen derslerinde özel dersler vermekte olan Emrah Şarlak bu meslekte geçirdiği senelerin kendisine verdiği bilgi ve tecrübeyle "Fransız Eğitim Sistemi" konusunda uzmanlaşmış ve bu sektörde bir çok yenilik ve farklılık yaratmıştır.

23 senedir 1000den fazla Fransız Okulu öğrencisinin Lise 1 den başlayıp mezun oluncaya kadar tüm sayısal eğitim sorunlarını çözmüş ve halen çözmeye devam etmekte olan Emrah Şarlak bu günlerde çok moda bir terim olan 'öğrenci koçluğu' sistemini yıllardır başarıyla uygulayan ilk "özel" eğitimcilerden biridir.

Emrah Şarlak, Fransız Eğitim Sisteminin tüm ince noktalarını, Fransız öğretmenlerin Türk öğrencilere ters gelen tüm hassasiyetlerini ve özellikle sınavlardaki olmazsa olmaz isteklerini çok iyi bilen bir eğitmen olarak kendine has pratik ve akılda kalıcı metotlar geliştirmiş ve bu sayede öğrenciler arasında bir isim yapmıştır.

Ayrıca Emrah Şarlak sadece Fransız Okulları öğrencilerinin girebildiği Galatasaray Üniversitesi İç Sınavları'na hazırlık konusunda özel olarak yaptığı geçmiş sınav analizleri ve son dakika 'nokta atışı eğitimleri' sayesinde onlarca öğrencisini ekstra bir efor sarfetmeden Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı'nda başarıya ulaştırmış ve onları ileride ait olmaktan gurur duyacakları Galatasaray Camiasına kazandırmanın gururunu Galatasaraylı bir ağabeyleri olarak yaşamıştır.

Emrah Şarlak hali hazırda Türk Patent Enstitüsü'nden tescilli "Calculus" markası ile hizmet veren ve de resmi ünvanı  " T.C. M.E.B. Özel Emrah Şarlak Yabancı Dil Kurumu"  olan  eğitim firması  bünyesinde Fransız Liseleri öğrencilerine  eğitim danışmanlığı  ve koçluk hizmeti vermeye devam etmektedir.

Emrah Şarlak, Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği  ve AFS Gönüllüleri Derneği üyesidir.

Emrah Şarlak evli ve Masal & Melodi adlı ikiz kız kardeşlerin babasıdır.


Calculus, T.C. M.E.B. Özel Emrah Şarlak Yabancı Dil Eğitim Kurumları adına tescillenmiş bir markadır.